Ειδήσεις

  • Home
  • /
  • Σ.Δ.Υ. Ελευσίνας – Δελτίο Τύπου

Σ.Δ.Υ. Ελευσίνας – Δελτίο Τύπου

Στις 30 Σεπτεμβρίου με 1 Οκτωβρίου 2016 διεξήχθη το 34ο Σπάρταθλον. Ο διεθνής ιστορικός αγώνας δρόμου 246 χλμ, από την Αθήνα έως τη Σπάρτη τιμώντας τα βήματα του αρχαίου Αθηναίου Δρομέα Φειδιππίδη.
Στον αγώνα θα έλαβαν μέρος 370 δρομείς υπεραποστάσεων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο Σ.Δ.Υ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ τίμησε με την παρουσία του αυτόν τον ιστορικό αγώνα με τη συμμετοχή ενός καταξιωμένου δρομέα υπεραποστάσεων, του Γιώργου Τάσιου με εμπειρία στο Σπάρταθλον και διακρίσεις σε αγώνες μεγάλων αποστάσεων (Ευχίδειος Άθλος κτλ).
Ο Γιώργος παρά τον τραυματισμό του στην γάμπα που τον ταλαιπωρεί τον τελευταίο χρόνο και με μικρή προετοιμασία λόγω των θεραπειών που έκανε για να επανέλθει, όχι μόνο απλά τα κατάφερε να τερματίσει αλλά έκανε τον εκπληκτικό χρόνο 27 ώρες και 40 λεπτά κατατάσσοντας τον στην 17η θέση στην Γενική κατάταξη και 3ο Έλληνα Σπαρταθλητή.
Ό,τι και να πούμε για το δρομέα του συλλόγου μας είναι λίγο και μας έκανε για ακόμη μία φορά περήφανους. Να του ευχηθούμε να είναι πάντα γερός και δυνατός και οι στόχοι του να πραγματοποιηθούν. Ένα μεγάλο μπράβο Γιώργο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τερμάτισαν 32 Έλληνες από τους 60 που ξεκίνησαν τον αγώνα και ότι η περιοχή της Ελευσίνας είχε και άλλη μία συμμετοχή στον ιστορικό αυτό αγώνα, με τον Σπαρταθλητή Δημήτρη Κουτιό που για 2η συνεχόμενη χρονιά τα κατάφερε να τερματίσει και φέτος με τον χρόνο των 34 ωρών και 2 λεπτών. Συγχαρητήρια και καλή αποκατάσταση στον Δημήτρη που για ακόμη μία χρονιά έκανε περήφανη την πόλη της Ελευσίνας για τα παιδιά της!
Σας ευχαριστούμε για την χαρά που μας δίνετε και είναι τιμή που σας έχει η πόλη μας. Το μέλλον σας ανήκει και δίνεται δύναμη σε εμάς σαν πρότυπα να συνεχίσουμε. Να είστε πάντα καλά!
Ελευσίνα 3 Οκτωβρίου 2016

Η Πρόεδρος Ο Γραμματέας Θεολόγου Ελένη Αραούζος Γεώργιος