Ειδήσεις

  • Home
  • /
  • ΣΔΥΑ – Παραλαβή πακέτων συμμετοχής στην έκθεση Μαραθωνίου

ΣΔΥΑ – Παραλαβή πακέτων συμμετοχής στην έκθεση Μαραθωνίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΡΟΜΕΩΝ
34ος ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 10ΧΛΜ & 5ΧΛΜ
Αγαπητέ Μέλη, Φίλοι, Φίλες Δρομείς,
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΚΕΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΕΚΘΕΣΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ
Σας γνωρίζουμε ότι η παραλαβή των πακέτων Συμμετοχής σας στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, στα 10χλμ και στα 5χλμ θα γίνει από την Γραμματεία του Κέντρου Εγγραφών του Μαραθωνίου Αθήνας, στο κλειστό γήπεδο Φαλήρου (ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ), ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.
Σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα: Όσοι δηλώσατε στην Ομαδική Εγγραφή του ΣΔΥΑ ηλεκτρονική διεύθυνση θα λάβετε ενημέρωση από τον ΣΕΓΑΣ στην οποία θα περιλαμβάνονται τα στοιχεία και ο αριθμός συμμετοχής σας στον αγώνα που έχετε επιλέξει να λάβετε μέρος.
Όσοι δεν δώσατε ηλεκτρονική διεύθυνση η ενημέρωση θα έρθει στον Σύλλογο, τηλεφωνήστε στο 2103625168 μέχρι και την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου για να βεβαιωθείτε.
Επαναλαμβάνουμε ότι, όσοι έχετε δηλωθεί με την Ομαδική του ΣΔΥΑ θα παραλάβετε τον αριθμό συμμετοχής με το Chip χρονομέτρησης και το πακέτο συμμετοχής σας από το Κέντρο Εγγραφών του ΣΕΓΑΣ που θα λειτουργήσει στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου) από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου 2016, τις παρακάτω ώρες.
Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 : 13.00-20.00
Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 : 10.00 – 20.00
Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 :10.00 – 18.00
Προσοχή : Για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής θα πρέπει να έχετε μαζί σας το αντίγραφο του email ενημέρωσης με τα στοιχεία σας καθώς και την ταυτότητα ή το διαβατήριό σας.
Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής αριθμού & υλικού συμμετοχής από άλλο άτομο ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ του εγγεγραμμένου δρομέα, καθώς και του email με τον αριθμό συμμετοχής του εγγεγραμμένου δρομέα.
Βεβαιωθείτε για την ώρα εκκίνησης του αγώνα που έχετε επιλέξει από τις οδηγίες που θα βρίσκονται μέσα στο πακέτο σας.
Εμείς θα σας περιμένουμε στον εκθεσιακό χώρο στο περίπτερο του ΣΔΥ Αθήνας, πάντα στη διάθεσή σας.
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΔΥ Αθήνας σας ευχόμαστε
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ
Η Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
Ελένη Μπερτσάτου Σπυριδούλα Μπούκα