Ειδήσεις

  • Home
  • /
  • Ετήσια Γενική Συνέλευση Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης

Ετήσια Γενική Συνέλευση Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης

Αγαπητά μέλη του Συλλόγου,

το Δ.Σ. του Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της καταστατικής λειτουργίας των οργάνων του, σας προσκαλεί στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του έτους 2016.

Η 1η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016 στην Αίθουσα Τύπου του Καυταντζογλείου Σταδίου και ώρα 6 μ.μ.

Σε περίπτωση μή απαρτίας, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική συνεδρίαση τo Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016, στον ίδιο χώρο, ανεξαρτήτως του αριθμού των παρόντων μελών. Ως ώρα προσέλευσης ορίζεται η 5:30 μ.μ., ώστε να υπάρχει αρκετός χρόνος, για την ταμειακή τακτοποίηση μελών και υποβολή θεμάτων προς συζήτηση. Η συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. Είναι πολύ σημαντικό να τηρηθεί ο χρονικός προγραμματισμός αφού οι ώρες λειτουργίας του Καυταντζογλείου Σταδίου επιβάλλουν τη λήξη της Συνεδρίασης το αργότερο μέχρι τις 9 μ.μ.

Στην Ημερήσια Διάταξη περιλαμβάνονται τα εξής:

1. Διοικητικός απολογισμός

2. Οικονομικός απολογισμός

3. Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής

4. Απαλλαγή του Δ.Σ. από τις ευθύνες για τη διαχειριστική περίοδο που πέρασε

5. Προτάσεις και προγραμματισμός για το έτος 2017

6. Όποιο άλλο θέμα τεθεί προς συζήτηση από τα μέλη

Η παρουσία και η ενεργή συμμετοχή σας κρατούν το Σύλλογο δυνατό και δεμένο και εξασφαλίζουν την αξιοπιστία των καταστατικών διαδικασιών.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το Καταστατικό του Σ.Δ.Υ.Θ., δικαίωμα και υποχρέωση συμμετοχής στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης έχουν όλα τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου.

Για το Δ. Σ. του Σ.Δ.Υ.Θ.,

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Δημήτρης Λαμπρινίδης Μαυρίκιος Πολίτης